به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، بر اساس گزارش دبیرخانه چهارمین جشنواره نفت و رسانه، اداره كل روابط عمومي وزارت نفت به منظور توسعه تعامل با رسانههاي كشور اعم از مطبوعات، خبرگزاريها و... و نيز قدرداني از تلاش و همت كوشندگان عرصه رسانه چهارمين جشنواره نفت و رسانه را در مردادماه سال جاری برگزار ميكند.
بر اساس فراخوان جشنواره، پدیدآورندگان آثار رسانهای در 10 رشته: سرمقاله و يادداشت، گفتگو، نقد، خبر، گزارش خبري، گزارش تحليلي- توصيفي- تحقيقي، عكس، طنز و كاريكاتور، تيتر و مقاله با آثار خود در این جشنواره شرکت کردهاند.
بیشترین تعداد آثار دریافتی متعلق به نشریات و بخش خبر است. با توجه به اینکه هر شرکتکننده تنها با 3 اثر از بین 10 رشته میتواند در این جشنواره شرکت کند، 3 اثر برتر شرکتکنندگانی که بیش از این تعداد، اثر برای دبیرخانه ارسال کردهاند، بر اساس نظر هیات داوران در جشنواره شرکت داده میشود.
شرکتکنندگان برای کسب عنوان برگزیده، بایستی در بخش سرمقاله و یادداشت 50 امتیاز، در بخش گفتگو 80 امتیاز، در بخش نقد 70 امتیاز، در بخش خبر 50 امتیاز، در بخش گزارش خبری 60 امتیاز، در بخش گزارش تحلیلی-توصیفی-تحقیقی 80 امتیاز، در بخش عکس 60 امتیاز، در بخش طنز و کاریکاتور 70 امتیاز ، در بخش تیتر 80 امتیاز و در بخش مقاله 130 امتیاز کسب کنند.
داوری حرفهای از امتیازات این جشنواره است
داوری آثار در این جشنواره در دو مرحله مقدماتی و نهایی انجام میشود که داوری مقدماتی حدود 400 اثر ارسالی به این دبیرخانه انجام شده و آثار برای داوری نهایی به هیات داوران ارجاع شدهاست.
بر اساس این گزارش، در انتخاب داور، تسلط به مباحث مربوط به خبرنویسی و همچنین صنعت نفت همزمان مدنظر قرار گرفته و داوران بر این اساس انتخاب شدهاند.
منصور بیطرف، محمدصادق جنانصفت، دکتر یونس شکرخواه، دکتر مهدی عسلی و سعید خوشرو داوران این جشنواره هستند.
پس از انجام داوری نهایی از برگزیدگان چهارمین جشنواره نفت و رسانه طی مراسمی همزمان با روز خبرنگار تقدیر خواهد شد.
علاقمندان میتوانند برای اطلاع از معیارهای امتیازدهی و... به سایت جشنواره به آدرس: www.oilfestival.ir/media مراجعه کنند.